De Logger, Het Jacht, De Meerpaal, De Schoener

Baarn
From € 720 to 1,330 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 85 (2 available)
 • Living area 81 to 100 m²
 • Number of rooms 4 to 6
 • Plot size 81 to 100 m²

Description

De woningen zijn gelegen in een groene rustige woonwijk in Baarn. Baarn ligt in het midden van Nederland aan de Utrechtse zijde van de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan een van de weinige rivieren die van bron tot monding op Nederlands gebied liggen, de Eem. Het betreffen allen zeer goed verzorgde woningen met een ruimte voor- en achtertuin.

U betreedt de woning via de hal met aangrenzend een toilet en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer met halfopen keuken sluit hier op aan en is gelegen aan de achterkant van de woning. Via de keuken bereikt u de achtertuin. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder.

De wijk kent haar unieke ligging met zowel de stad als het platteland binnen handbereik. De wijk De Logger is gelegen aan de rand van Baarn, maar toch niet ver van het centrum met al haar voorzieningen. Het park is op loofafstand te bereiken. Baarn is goed te bereiken met het openbaar vervoer door een NS station. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op uitvalswegen richting Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Surroundings

De logger is gelegen aan de rand van Baarn in een groene omgeving. Het park treft je op loopafstand. Baarn is goed te bereiken met het openbaar vervoer door een NS station. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg A1.

Photos

Surroundings

De logger is gelegen aan de rand van Baarn in een groene omgeving. Het park treft je op loopafstand. Baarn is goed te bereiken met het openbaar vervoer door een NS station. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg A1.

360° photos and video

Residential property types

Of the 85 houses in this project 2 are available

 • Baarn, De Logger, Het Jacht, De Meerpaal, De Schoener - Type A

  Row house € 1,330 p/mo.
  • living area 89 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  de Meerpaal 8 89 m² living area 5 rooms € 1,330 p/mo.
 • Baarn, De Logger, Het Jacht, De Meerpaal, De Schoener - Type C

  Row house € 1,239 p/mo.
  • living area 81 m² Living area
  • number of rooms 6 rooms
  House Living area Rooms Price
  de Logger 3 81 m² living area 6 rooms € 1,239 p/mo.
 • De Logger, Het Jacht, De Meerpaal, De Schoener - Type B

  Semi-detached residential property From € 720 to 860 p/mo.
  • living area 81 to 100 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

NVM letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings