Walakker 53 9407 BS Assen

Hightlighted features

  • 66 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 650 p/mo.

Description

Wooncentrum 'Peelerhof'
Exclusief voor 55-plussers!

** Indien u geïnteresseerd bent in een appartement in dit complex kunt u zich via de brochure aanvraag inschrijven. Zodra er een appartement vrij komt, wordt u hierover benaderd. De foto's zijn van een soortgelijk appartement. **

Het Wooncentrum is gelegen in de wijk Peelo in de nabijheid van een overdekt winkelcentrum, een gezondheidscentrum, bibliotheek en een wijkcentrum.

In het wooncentrum is een ontmoetingsruimte aanwezig waar dagelijks activiteiten worden georganiseerd. Ook is het mogelijk deze ruimte te reserveren voor verjaardagen of andere gelegenheden.
Tevens is er een gezamenlijk dakterras aanwezig en zijn er een aantal gastenkamers om te verblijven.

INDELING
Entree/hal, berging met cv-opstelling, woonkamer ca. 22 m², studie/hobbyruimte ca. 10 m², slaapkamer 14 m² en een keuken met keukenblok en wasbak. De ruime badkamer met hangend toilet is via zowel de slaapkamer als de hal te bereiken. Het appartement wordt kaal opgeleverd en is naar eigen smaak af te werken. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging aanwezig en ook een nieuwe fietsenberging, speciaal voor elektrische fietsen.

Huurprijzen en Service kosten
De huurprijs van het appartement bedraagt € 650,00 per maand. Dit is exclusief de servicekosten, deze bedragen ca. € 53,17 per maand. De servicekosten zijn inclusief het verbruik van water.

ZORG EN GEMAK
De appartementen zijn exclusief voor 55-plussers bestemd. De opzet van de woning is dusdanig dat deze past bij uw huidige levensfase en ook blijft passen in de toekomst. Zo zijn de appartementen over het algemeen gelijkvloers met brede gangen en brede deuropeningen. Ingericht om optimale bewegingsvrijheid en veiligheid te kunnen waarborgen, nu en voor de toekomst.

Verhuurder Woonzorg Nederland heeft een maatschappelijke doelstelling wat zich vertaalt in eventuele extra diensten. Mocht u op een bepaald moment behoefte hebben aan voornoemde diensten die het dagelijks leven vergemakkelijken, dan kunt u gebruik maken van de zogenaamde zorg- en gemaksdiensten die Woonzorg Nederland biedt. U kunt tijdelijk en permanent gebruikmaken van dit veelzijdige dienstenpakket als u dat wilt. We bieden u de keuze uit onder meer een alarmeringsservice, een onderhouds- en klussendienst en zelfs een verhuisservice behoort tot de mogelijkheden.

HUREN ZONDER ZORGEN
Woonzorg Nederland stelt zich tot doel producten en diensten aan te bieden op het terrein van wonen, zorg en dienstverlening. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling ontwikkelen we woningen die zijn afgestemd op de behoeften en de levensstijl van de huurders, senioren en jongeren met een beperking. Met onze woningen, zorg en service kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen. Wij investeren niet alleen in de woning en de ruimten in het wooncomplex, ook in de leefbaarheid van de omgeving. Als huurder weet u precies waar aan toe bent.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 650 per month (service charges unknown)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (service apartment)
Building type
Resale property
Construction period
1981-1990
Accessibility
Accessible for seniors
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
66 m²
Volume in cubic meters
300 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Elevator and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Walakker 53

€ 650 p/mo.