Koning Lodewijklaan 7314 BD Apeldoorn

Hightlighted features

  • 54 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 910 p/mo.
Part of project Julianakwartier, Apeldoorn

Description

42 appartementen voor 55+

U bent op woensdag 18 januari tussen 14:00 en 15:30 uur en zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom op het Open Huis in de modelwoningen. Eén modelwoning is volledig ingericht. Het verhuurteam van ’t Hof Rijnland is aanwezig voor al uw vragen. Adressen:
- Dokter Vlaanderenlaan 10 (2-kamer appartement), Apeldoorn, type F (gebouw Vlaanderen)
- Dokter Vlaanderenlaan 14 (3-kamerappartement), Apeldoorn, type E (gebouw Vlaanderen, naast The Living)

Waar ooit de artsen en verpleegkundigen van het Juliana Ziekenhuis in Apeldoorn dag en nacht voor u klaarstonden, verrijst nu een prachtig, kleinschalig appartementencomplex. In 2 mooie kleinschalige paviljoens – elk met slechts 3 verdiepingen – kunt u kiezen uit 42 levensloopbestendige appartementen. De groene omgeving, de ideale ligging, maar ook het oog voor detail in comfort en afwerking: huren in het Julianakwartier is koninklijk wonen. Huurprijs vanaf € 910,- per maand, exclusief € 120,- voorschot servicekosten.

KLASSIEK ÉN EIGENTIJDS
Het Julianakwartier is een combinatie van koopwoningen en huurappartementen, op het terrein van het voormalige Juliana Ziekenhuis. Binnenkort komen binnen dit totaalproject twee appartementengebouwen in verhuur. De nieuwe bebouwingen ogen statig en smaakvol, passend bij de jaren ’30 architectuur van de directe omgeving, maar dan van alle moderne, duurzame technologieën voorzien. Beide appartementengebouwen, ‘Vlaanderen’ en ‘Rodbard’ – vernoemd naar de eerste geneesheer-directeur en de initiatiefnemer van het ziekenhuis – zijn kleinschalige paviljoens, waar door grote raampartijen heerlijk daglicht binnenvalt.

RUST ÉN REURING
De rust vindt u hier sowieso, middenin het groen maar op loopafstand van het centrum. En de reuring? Die regelt u zelf wel, samen met uw buren. Want in ’Vlaanderen’ vindt u niet alleen 22 luxe appartementen, maar ook een ontmoetingsruimte, perfect voor een wijnproeverij, een bridge-avondje of een interessante lezing. In ‘Rodbard’ bevinden zich 20 heerlijke appartementen. Alle appartementen – 2 of 3 kamers, van 55 t/m 75 m2 – zijn levensloopbestendig, met brede gangen en deuren, een drempelloze indeling en uiteraard een lift. Een riant balkon of terras (op de begane grond) spreekt voor zich.

DUURZAAMHEID
De appartementencomplexen Vlaanderen en Rodbard zijn zeer duurzaam, klaar voor de toekomst. De daken van beide gebouwen worden voorzien van zonnecollectoren en PV panelen. De collectoren produceren het hele jaar door enorm veel warmte en deze warmte wordt continue opgeslagen in grote buffers op het dak en in de tapwaterbuffers in de appartementen en gebruikt. Opgewekte stroom van de PV panelen zorgt voor koeling van de appartementen. Tijdens hele koude dagen is er een extra warmtepomp op het dak die voor de benodigde bronwarmte kan zorgen en een aparte boosterwarmtepomp in de woning die ervoor zorgt dat er altijd voldoende warmte en tapwater beschikbaar is. De koude/warmte afgifte is gebaseerd op convectoren in de woning waaronder ook een zogeheten Climarad. Dit zijn ventilatie-units met warmteterugwinning en CO2 sturen en kunnen hierdoor zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat tegen minimale energie. In de badkamer hangt een elektrische designradiator en in de slaapkamer is een convector opgenomen zodat hier ook nog extra kan worden gekoeld. Zo comfortabel is wonen hier.

PARKEREN
Er zijn 13 parkeerplaatsen voor een auto of motor optioneel te huur voor huurders van een appartement. U kunt in dit gebied op straat parkeren met een parkeervergunning van de gemeente Apeldoorn.

Zowel in Rodbard als in Vlaanderen komt op de begane grond een stalling voor fietsen én een aantal parkeerplaatsen voor scootmobielen.

PRIVÉ MAAR NIET ANONIEM

Natuurlijk, u staat middenin het leven. Die geraniums op het balkon van uw nieuwe appartement zijn leuk, maar u was niet van plan er de hele dag achter te gaan zitten. Toch is de gedachte dat u straks in een gelijkgestemde, hechte community woont, voor u iets om naar uit te kijken. U bent bijzonder gesteld op uw privacy, maar de anonimiteit van een woonkolos die ’s ochtends leegstroomt – dát is niet wat u zoekt. En mocht het lijf beginnen te kraken – wees eerlijk, geen 20 meer – dan is zorg hier zo geregeld en hoeft u niet weer te verkassen. Een prettig idee.

MYLIVY
De hostesses van Mylivy zijn het gezicht voor de bewoners. Zij zijn wekelijks in de ontmoetingsruimte, The Living, op de begane grond van gebouw Vlaanderen aanwezig. Ook zijn zij digitaal bereikbaar via een speciaal daarvoor ontwikkelde app. Iedere bewoner krijgt toegang tot de Mylivy app. Deze biedt informatie over de geplande activiteiten, maar biedt ook de mogelijkheid voor Mylivy om de bewoners te bereiken en uit te nodigen voor activiteiten. Het credo luidt: niets moet alles kan!
Meedoen is uiteraard vrijblijvend. Het is niet zo dat iedereen alle activiteiten leuk vindt, daarom zijn er verschillende interessegroepen. Verder houdt de hostess een oogje in het zeil en is zij een vraagbaak voor alledaagse dingen die bewoners eventueel zelf niet zo makkelijk oppakken of uitzoeken.

Ontmoetingsplek The Living
The Living is voor u altijd beschikbaar. Voor het lezen van een krantje aan de leestafel, het drinken van een lekkere cappuccino of voor gewoon een kletspraatje. De Mylivy hostessen faciliteren het gebruik ervan, organiseren en faciliteren er activiteiten.

Bij de servicekosten die u voor uw woning betaalt zijn de kosten voor ondersteuning vanuit het community management inbegrepen.

Interesse in Julianakwartier?

De verhuur is gestart! Heeft u interesse in een huurwoning in Julianakwartier?
Ga naar de projectwebsite (hureninjulianakwartier. nl) en schrijf u in voor het beschikbare aanbod.
Let op dat wij alleen mogen toewijzen aan kandidaten van 55 jaar en ouder; onder deze leeftijdsgrens maakt u geen kans op een woning.

Oplevering - prognose begin 1e kwartaal 2023

Let op: getoonde foto's zijn van de modelwoning (3 kamer appartement). De woningen zijn niet gemeubileerd en gestoffeerd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 910 per month (excluding service charges à € 125,00 p/mo.)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Residential property with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022

Surface areas and volume

Areas
Living area
54 m²
Other space inside the building
4 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
Volume in cubic meters
140 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Elevator and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Koning Lodewijklaan

€ 910 p/mo.