Laan van Spartaan - Wim van Estlaan 1 t/m 34

Amsterdam
From € 825 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 34 (none available)
 • Living area 72 to 110 m²
 • Number of rooms 2

Description

Laan van Spartaan - Prachtige appartementen in Amsterdam West

Vlakbij de stad....

Laan van Spartaan is een jonge, frisse woonwijk in Bos en Lommer met een 21e eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam (10 minuten met tram of fiets).

Het hart van de buurt bestaat uit gloednieuwe sportvoorzieningen. Daaromheen liggen grote en kleinere gebouwen met hoven, tuinen, appartementen, gezinswoningen en prima (buurt)voorzieningen. Je kunt Laan van Spartaan vanaf 2 kanten binnenkomen: via de Jan van Galenstraat aan de zuidkant (3 afslagen de buurt in) of vanaf de noordzijde via 1 van de 2 bruggen over de Erasmusgracht (maar dan alleen te voet of per fiets).

...maar wel lekker op zichzelf.
Er is geen doorgaand verkeer, alleen bestemmingsverkeer in Laan van Spartaan: lekker veilig èn rustig dus. Levendigheid is er wél genoeg, want op de groene sportvelden zijn altijd wel mensen aan het ballen, joggen of tai-chiën. En overigens: in de omgeving van Laan van Spartaan - vooral in het steeds leuker wordende Bos & Lommer - is van alles te doen, te eten en te beleven.

360° photos and video

Residential property types

Of the 34 houses in this project none are available

 • Laan van Spartaan - Wim van Estlaan 1 t/m 34

  Upstairs apartment From € 825 to 1,100 p/mo.
  • living area 72 to 110 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Laan van Spartaan - Wim van Estlaan 1 t/m 34

From € 825 to 1,100 p/mo.