De Bellamy 1053 RS Amsterdam

From € 1,300 to 1,900 p/mo.

Description

Modern wooncomplex in een historische stad:
Aan de Tollensstraat in Amsterdam, direct naast De Hallen, ligt dit moderne appartementencomplex. Het appartementencomplex bestaat uit 52 luxe en comfortabele huurappartementen verspreid over 5 woonlagen. Dit project biedt voor iedereen een geschikte woning! Er zijn zowel fijne benedenwoningen met een tuin als riante appartementen met een heerlijk balkon. De woningen hebben allemaal twee slaapkamers en variëren in woonoppervlak van 73 m² t/m 95 m². De woningen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een modern ingerichte badkamer. Hier geniet u van het beste van twee werelden: Een moderne woning in de sfeer van historisch Amsterdam!

Wonen in het gezellige Oud-West:
Hier woont u op een gezellige plek recht tegenover De Hallen! Een dynamische plek waar van alles samen komt: Horeca, entertainment, business, cultuur én winkels. Boodschappen nodig? Loop even de Ten Katemarkt op, deze bevindt zich om de hoek. Of loop door naar de Kinkerstraat met een groot aanbod aan supermarkten, drogisten en speciaalzaken. U bereikt ook in mum van tijd de gezellige Negen Straatjes en het historische centrum van Amsterdam. Ook het Vondelpark bereikt binnen enkele minuten. Wonen in Oud-West betekent wonen én genieten met alles binnen handbereik!

Kenmerken van De Bellamy:
- Luxe driekamerappartementen van 73 m² t/m 95 m²
- Keuken voorzien van inbouwapparatuur en moderne badkamer
- Een moderne woning in de sfeer van historisch Amsterdam!
- Genieten van de gezelligheid van Oud-West
- Alles binnen handbereik en van alle gemakken voorzien
- Parkeerplaatsen te huur in de garage

Residential property types

Of the 52 houses in this project none are available

  • De Bellamy - Appartementen

    Residential property with shared street entrance From € 1,300 to 1,900 p/mo.
    • living area 80 to 100 m² Living area
    • number of rooms 3 rooms
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.