Queen Amsterdam 1062 KT Amsterdam

From € 1,000 to 1,500 p/mo.

Description

In Amsterdam Nieuw-West, tegenover het World Fashion Centre, staat Queen. Een woongebouw met 70 ruime twee- en driekamerappartementen. De appartementen hebben woonoppervlaktes van 70 m² tot en met 90 m².

Ben jij op zoek naar alle ruimte voor jezelf of samen met je partner. Dan ben je in Queen aan het juiste adres.

De appartementen beschikken over een complete keuken met een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Alles om dagelijks de beste gerechten op tafel te zetten. Ook beschikt ieder appartement over een afgewerkte, fijne badkamer met een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche.

Wonen in het Oranjekwartier in Amsterdam Nieuw-West. Heerlijk wonen met de stad, maar ook veel groen om je heen. Zo ligt het Rembrandtpark op 10 minuten loopafstand, maar ben je ook binnen no time in het centrum van Amsterdam. En je dagelijkse boodschappen? Die doe je om de hoek bij Albert Heijn of de Lidl op het Delflandplein.

De bereikbaarheid van Queen is uitstekend. Station Lelylaan ligt op 5 minuten loopafstand en hier pak je de trein, de metro, de tram of de bus en zo kom je gemakkelijk op plaats van bestemming. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed. Je rijdt namelijk binnen 3 minuten de A10 op. Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. Hier vind je ook de gezamenlijke fietsenstalling.

Residential property types

Of the 70 houses in this project none are available

 • QueenThree

  Upstairs apartment From € 1,150 to 1,500 p/mo.
  • living area 90 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Carnapstraat 66 Rented 73 m² living area 2 rooms € 1,795 p/mo.
 • QueenTwo

  Ground-floor apartment and upstairs apartment From € 1,000 to 1,300 p/mo.
  • living area 75 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  House Living area Rooms Price
  Carnapstraat 42 a Rented 73 m² living area 2 rooms € 1,755 p/mo.