Marco Polo

Amsterdam
From € 900 to 1,900 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 145 (none available)
  • Living area 70 to 145 m²

Description

Ben je gek op de drukte van de stad, maar is een beetje groen en ruimte soms ook fijn? Kom een kijkje nemen in Marco Polo. Het prachtig wooncomplex uit 2009 bestaat uit 145 luxe appartementen in allerlei groottes. Je vindt Marco Polo tussen de Meer & Vaart en de Geer Ban in Osdorp, vlak bij de Sloterplas. De bedrijfjes op de begane grond zorgen voor levendigheid en de gezamenlijke binnentuin zorgt voor een mooi groen uitzicht. Moet je je voorstellen hoe leuk je hierop uitkijkt vanaf je balkon. Verder is het gebouw van alle gemakken en luxe voorzien. Alle appartementen hebben een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en een fijne buitenruimte. Je auto parkeer je droog en veilig in de garage onder het gebouw. Hier zijn ook de bergingen. Vanaf de garage kun je binnendoor naar je appartement.

Omgeving
Waar de Ookmeerweg overgaat in de President Allendelaan, vind je Marco Polo. Een ideale locatie, want de bus stopt voor de deur en in de buurt is een halte van tram 17. Een ideale woonomgeving voor als je op zoek bent naar een levendige stek in de stad in één van de meest populaire en up-coming tuinsteden van Amsterdam. Overigens heb je niet direct openbaar vervoer nodig, want hiervandaan fiets je in een kwartier naar hartje centrum Amsterdam. Of wandel lekker naar de Sloterplas en het Sloterpark. Je boodschappen doe je om de hoek aan de Osdorper Ban en ook op het Osdorpplein vind je veel verschillende winkels, restaurants en ook Theater de Meervaart. Als je Google maps bekijkt, valt gelijk op hoe sportief dit stadsdeel is. Van zwemmen en andere watersporten, turnen en atletiek op niveau tot fitnessen en voetballen. En zeg nou zelf, na een sportieve work-out hangt die loungebank op je balkon toch een stuk lekkerder!

Getoonde afbeeldingen zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 145 houses in this project none are available

  • appartementen

    Mezzanine, upstairs apartment and ground-floor apartment From € 900 to 1,900 p/mo.
    • living area 70 to 145 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Marco Polo

From € 900 to 1,900 p/mo.