Haarlemmerweg 938 1014 BL Amsterdam

€ 3,150 p/mo.
Part of project WesterparkWest, Amsterdam

Description

** NU IN VERHUUR | Westerpark West | Oplevering tussen 30 augustus en 1 september 2023 **

Eén toplocatie, drie woongebouwen: Salt, Pepper en Blend.

Jong en oud vindt hier haar plek in een 1-, 2-, 3- of zelfs 4-kamerappartement. Het wonen in WesterparkWest biedt alle vormen van comfort. De indeling van de appartementen is helder en niet ‘ingewikkelder’ dan nodig. Ze zijn allemaal maximaal van binnen naar buiten gericht, zodat je als bewoner één kunt worden met het uitzicht over de stad. De woningen variëren in gebruiksoppervlakte van ca. 37 m² tot ca. 130 m² en hebben allen een eigen balkon met uitzicht over de stad en/of over de groene Brettenzone.

Het Westerpark ligt letterlijk aan je voeten. Westerpark West wordt gebouwd en ingericht als een zeer hoogwaardige plek om te wonen, te werken en te recreëren. Picknicken met je vrienden, voetballen met de kinderen, rondjes hardlopen met je buren of in alle rust genieten van het uitzicht vanaf je eigen terras: dat kan hier straks allemaal. Van ‘tijd’ proberen we hier in alle opzichten zo veel mogelijk Quality Time te maken. Dat doen we met goede voorzieningen voor de hele buurt (denk aan horeca, kinderdagverblijven) en slimme, comfortabele gebouwen (gebruik van duurzame installaties en state-of-the-art techniek).

Huurprijzen tussen ca. € 1.596,- en ca. € 3.050,- per maand exclusief servicekosten (bekijk de exacte huurprijzen op de projectwebsite).

De meest royale keuze in Westerpark West is dit vierkamerappartement van ca. 130 m2. Dit appartement bied genoeg ruimte voor jou en eventueel je partner. Wat doe jij met de extra kamers? Wil je een study, hobbyruimte of een logeerkamer? De indeling is compleet aan jou! Dit appartement is gelegen op verdieping 10. Vanuit de entree bereik je het separaat toilet en de woonkamer. Via de woonkamer bereik je de slaapkamers, badkamers en de berging. Dit appartement beschikt over twee buitenruimtes in met oriëntatie op het noordoosten. Bekijk de afmetingen van de buitenruimtes op de plattegrond. Dit appartement beschikt over een interne berging.

- Huren in Westerpark West? –

Ben jij enthousiast geworden over de woning? Reageer dan op deze advertentie (contact met de makelaar) met je naam en e-mailadres.

Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de projectwebsite.
Schrijf je in voor de nog beschikbare woningen via de verhuurwebsite. Woningen die gedurende het controleproces opnieuw beschikbaar komen worden eerst toegewezen aan reserve-kandidaten. Iedereen die is ingeschreven en voldoet aan de toetsingsnormen is automatisch reserve-kandidaat op de woningen volgens de voorkeuren in je inschrijving

NB: Aan het beeldmateriaal (artist impressions) en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 3,150 per month (none service charges)
Deposit
€ 3,150 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
130 m²
Exterior space attached to the building
15 m²
Volume in cubic meters
338 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
1 story
Located at
10th floor

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No